lasagne met spinazie en zalm
Een heerlijk en makkelijk gerecht. Nodig voor 2 personen : 500gr verse spinazie, 250gr zalm, vers of ontdooid, 1 kuipje kruidenroomkaas, 100 ml kookroom, 1 ei, lasagnebladen en tenslotte nog wat geraspte kaas.
Oven op 180gr voorverwarmen. Wok de spinazie en laat goed uitlekken, evt beetje fijner snijden. Snij de zalm in reepjes. Maak een mengsel van de kruidenroomkaas, kookroom en het ei. Maak laagjes: eerst beetje room, dan lasagnebladen, spinazie, zalm, roommengsel en herhaal dit. Eindig met spinazie en room en bestrooi dan met geraspte kaas. Zet 35 minuten in de oven.
Simpel, snel, maar lekker…
Spinazie favoriet deze week… Deze met zalm… Vincent met pesto…. Ik met tonijn… Waarvan geen bericht ingestuurd… Helaas…
Al kook je bocht, als je blogt: wie schrijft, die blijft… 😉
👍Klopt… Wie post… Zegt Proost.