Toetje met sinaasappel, perzik en Liqor 43

0
(0)
Themakoken met de achterbuurtjes (‘Restaurant de Achterkant’): Spaanse tapas, zij serveerden de voorgerechten in hun huis, wij de hoofdgerechten en het dessert in ons huis. Superleuk concept!
Hierbij het recept voor het goedgelukte dessert: 250 ml slagroom stijfkloppen met een zakje vanillesuiker en 50 g kristalsuiker. Rasp van 1 sinaasappel toevoegen. – 250 ml mascarpone losroeren en door de slagroom roeren, samen met een flinke scheut Liqor 43. – in een glaasje laagjes bouwen: verkruimelde koekjes (ik gebruikte kletskoppen), laagje slagroom/mascarpone, stukjes perzik (ik gebruikte klein gesneden diepvriespartjes), laagje verkruimelde kletskoppen, laagje slagroom/mascarpone, garneren met geroosterde amandelschilfers en plakjes sinaasappel. – erbij natuurlijk een glaasje Liqor 43, geschonken in ijskoude glaasjes.
{CAPTION}

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?