"Walking" kerstdiner 2020
Het was een heel gezellige kerst, Lola-Roos heeft alleen maar gelachen en geslapen, en iedereen heeft lekker gegeten van alle gerechtjes die ik gemaakt had… een zeer geslaagde avond! (de foto’s zijn wat minder goed gelukt want ja…hoe later op de avond….. 😉 In de kerstboom hingen zowaar nog wat cadeautjes voor de kinders…😉
We begonnen met een borrelplank met vleeswaren, kaasjes, olijven etc. (anti pasti) en wraps gevuld met gerookte zalm of gerookte kip. Hierna een klassieke garnalencocktail met chili-limoenmayonaise. Gevolgd door carpaccio van gegrilde rosbief en vitello tonnato. Als hoofdgerecht een varkensrollade met een rub van venkelzaad en zwarte peper, met pruimen-abrikozensaus, en gewokte spruitjes met spekjes en aardappelpuree-rozetjes. Als toet natuurlijk de klassieke tiramisu!
Gisteren bij Britte geweest en ook weer lekker geborreld met allerhande hapjes . Nu regent het pijpestelen en het stormt, dus een fijne zondag op de bank kerstfilms kijken en de ‘left-overs’ van 1e kerstdag op snoepen….
Wat een top dinner…. Chili lemon Mayo lijkt me heerlijk.. Zo ook de abrikoos pruimensaus… ’n zoetje tegenover frisanijsachtige van de rub… Volgende kom ik mee walking-en……
Heerlijk Stan, ziet er feestelijk uit en wat een mooie mix van smaken!
Enne de tiramisu.. Was het de kerstversie… Tiramisu da Natale….. Met een laagje kersenconfiture ertussen?