Bloemkool anders
Geroerbakte bloemkool, aardappel en stukjes worst in een kokos-kerriesausje.
Braad de worstjes aan en laat even garen, ondertussen de stukjes bloemkool en partjes aardappel kort koken, niet te lang er moet nog een redelijke ‘bite’ aan zitten. Snij de worst in stukjes, en voeg alles samen in de koekepan, zéér rijkelijk met kerriepoeder bestrooien en even kort bakken. Voeg een pakje kokosmelk toe en laat kort inkoken. Verassend lekker volgens de keurmeesteres… 😉
Das ook toevallig… Ik heb zaterdag een bloemkool curry gemaakt. De bloemkool geroosterd in de oven met olie en Graham marsala. Blokjes aardappel kort gekookt. Uitje met knof gefruit, Punt paprika, reepjes kip aangebraden, de bloemkool en aardappel erbij en overgieten met kokosmelk. Extra veel curry/kerrie en laten stoven.
Lijkt me ook lekker. Zelf verzonnen?
Ja iid….. Bloemkool vindt ik zo saai zonder een “papje”….. Maar dat is Zo 1985……
Precies. Maar bloemkool, kerrie en kokos – lekkere combi! 😉