Zwartbrood 2
Het bekende Rheinisches Schwarzbrot, maar nu ook met hazelnoten en rozijnen. En met karwij- en venkelzaadjes. Werkelijk superlekker, al zeg ik het zelf…
Voor de lol het brood eens op de weegschaal gelegd: 1560 gram!! Gelijk 4 porties in de diepvries gedaan, de rest is voor deze week. Heerlijk met een lik roomboter en oude kaas, of met rauwe ham, of met appestroop, jammie….
Heerlijk brood, ook lekker met hagelslag.
Ziet er heel goed uit Wilmy, wil je het recept ook delen?
Recept is geplaatst. Moest het even vertalen.
Dat is nog eens een flinke snee MIK.
Deze met oude kaasschaafsel van Menezins…
Lekker en wat een gewicht! Ik moet zeggen dat wij lui worden met onze nieuwe bakker en nog geen brood gebakken hebben in Slenaken. Hij bakt ook zo’n zwaar biologisch brood dat in smalle plakjes wordt gesneden, heerlijk met oude kaas of fijne rauwe ham.